søndag 24. mai 2015

Pinsen

I går hadde vi et par timer med sol, så jeg fikk plantet noen blomster og tatt noen bilder.
Tørr ikke sette ut så mye enda, det er fortsatt kaldt om natta, men noen potter som kan settes inn i drivhuset om natten går an.


Tofarget Superpetunia. Synes denne er så kul at den måtte bare bli med hjem.


Røde Georginer må en engerdøl ha i hagen;) Har noen hvert år, men må innrømme at jeg ikke helt får de til hver gang. Men jeg prøver igjen!


Nydelig


Da jeg var liten hadde mamma mange Valmuer, de spredde jeg veldig så det ble flere for hvert år. Jeg har aldri hatt en Valmue, men har ønsket meg det. Jeg har en pose med frø liggende, men i går kjøpte jeg en plante for sikkerhetsskyld...hehe.... Så da håper jeg denne sprer seg slik at jeg får mange!


Flott oransjefarge


Stemor har jeg mange av, men de har ikke blitt så store som de pleier. De stakkars små plantene ble plantet ut før 1.mai og har måtte tåle regn, snø og frost. Men de lever!


Jeg har brukt denne 1.pinsedag til å grunne pallekarmer og en stol vi skal ha i hagen i sommer, også har vi vært en tur på Hageland for å kjøpe litt jord. Også måtte jeg bare ha en jordbærampel,så nå er det bare å glede seg til jordbær i drivhuset.
Jeg hadde store planer om å potte om agurkplantene i dag og få de ut i drivhuset, men det ble etterhvert så sterk vind her i dag at jeg turte rett og slett ikke å ta de ut. Men i morgen da må jeg bare gjøre det! De har for lengst vokst ut av pottene sine, den lengste er faktisk hele 2 meter høy! Og ja, det har kommet bittesmå agurker;)

Ha en fortsatt fin pinse

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du tok deg tid til å kommentere. Det setter jeg stor pris på♥