mandag 1. februar 2016

Paprikafrøene er i jorden!

De første frøene kom i jorden for en uke siden og i dag fikk jeg plutselig øye på en bitteliten spire. Så gøy! Nå er det liksom igang på ordentlig.


Den stakkars lille spira er så liten så jeg tok ikke bilde av den, men det kommer bilder etterhvert.


Jeg har sådd to sorter paprika. Jeg har tre frø i hver potte, to potter av hver sort. Det vil jo si 6 planter av hver og så mange har jeg ingen planer om å ha men man vet jo ikke hvor mange som spirer, også tenkte jeg at hvis jeg er heldig å få mange planter så er det jo koselig å kunne gi bort en eller to til familie eller venner.


I denne lille boken noterer jeg "hagetankene" mine. Kjekt å ha et sted å skrive ned alle tankene og planene for det begynner å bli en del...hehe...
Jeg venter også på to pakker som skal komme i posten om en uke eller to. Gleder meg til å vise det frem.


Om en uke eller to skal også tomatplantene i jorden. I fjor sådde jeg rundt den 24. februar, i år blir det litt tidligere. Men først må noen flere frø handles inn, har nemlig tenkt å ha litt flere sorter i år.


Frøkatalogen fra Impecta dumpet ned i postkassen her om dagen og i den er det mye fristende. Jeg har ikke bestemt meg for om jeg skal bestille noen frø enda, men det er noen sommerblomster som frister så vi får se...;)

♥♥♥

6 kommentarer:

 1. Så herlig å være i gang! Det er koselig å se de første grønne spirene :)
  Frøkataloger og en kopp te er nytelse!

  Lykke til med spirene!

  SvarSlett
 2. Kjempekoselig med såing og andre vårsysler! Det går fort mot vår nå, når vi har gått inn i den siste vintermåneden! Ha en fin dag!

  SvarSlett
 3. Moro å være i gang med frøene:) Jeg skal også begynne snart, men strikkingen har gjort at jeg har klart å holde kløen i fingrene i sjakk.

  SvarSlett
 4. Spennnende, spennende! Da er hagesesongen i gang :-)
  Ha en fin helg :-)

  SvarSlett
 5. Så stas å være igang med sådden. Korter ned ventetiden til våren.Takk for hilsen hos meg. Du spurte om navnet på 'hatten' min:) Det er en primula Vialii. En sann fryd i Hagen på våren. God helg!
  Jannicke

  SvarSlett
 6. Så herlig å være i gang med jord, potter og frø! Jeg har også sådd paprika, og fikk to planter som jeg skal klare meg med (har liten plass), og to Chili Jalapeno ble det også!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å kommentere. Det setter jeg stor pris på♥