søndag 21. februar 2016

Søndagssysler

Denne uken har jeg fått to pakker i posten. Ingen store overraskelser da jeg har bestilt alt sammen selv, men likevel veldig gøy!:)
På mandag kom denne boken som jeg bestilte etter anbefaling fra Anne, med bloggen Moseplassen. Tusen takk Anne! Dette er virkelig en flott bok!


Jeg har ikke lest hele enda, men jeg har sett såpass i den at jeg vet den vil lære meg masse! Og den vil være til god hjelp i flere situasjoner. Anbefales!

Det står litt om å sette løker i boken, og det skal jeg lese nøye før jeg skal sette løkene jeg har kjøpt.
I fjor hadde jeg Liljer som du kan se HER, i år prøver jeg en annen type Liljer, også skal jeg prøve meg på Gladioler. Falt så for den mørke fargen;)


Paprikafrøen har kommet med små spirer. I dag priklet jeg de, og endte med 9 planter men det er bare for å se de an. Har ingen planer om å beholde alle. Tørket så støvet av plantelyset og satte de bittesmå spirene under. Nå er det bare å vente og se. Spennende!
Jeg har også sådd tomatfrøene i dag. I år ble det visst 8 sorter! Ja, det høres kanskje tullete mye ut, men i fjor sådde jeg 3 og det var bare 2 det ble noe av. I år vil jeg ha flere forskjellige. Trenger ikke bli flere planter totalt ettersom jeg hadde mange like i fjor, men hvis det blir noe av alle disse så blir det fullt i drivhuset, det er nå sikkert!


Denne morsomme saken har jeg også sådd i dag, Kapkrusbär. På norsk heter det visst Ananaskirsebær. Jeg har aldri smakt slike men har hørt at de er veldig gode. Så hvis noen av dere som titter innom her har erfaring med Kapkrusbär/Ananaskirsebær så blir jeg veldig glad hvis dere vil dele. Jeg kan ingenting! Men vil så gjerne lære:) Denne frøposen var forresten i pakken som lå i postkassen i går;)

Instagrambilde, følg meg gjerne: lisa_mk.

Avslutter med et stemningsbilde fra morgenen i dag, og ønsker der alle en fortsatt fin søndag!

♥♥♥

4 kommentarer:

 1. Koselig å få pakker i posten! Det er hyggelig å få selv om en har bestilt de selv :)

  Flotte spirer!

  SvarSlett
 2. Koselige vårsysler. Ananaskirsebær har jeg ikke hørt om før, spennende! Det går sikkert an å google de, hvis du ikke finner ut av det. Lykke til med vårforberedelsene! Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 3. Så fine bøker du har kjøpt:)
  Herlig å være igang med såingen...gleder meg til jeg setter igang...snart:)
  Deilig stemning i det siste bildet:)

  SvarSlett
 4. Så fin blogg du har med flotte bilder! :) Skal se litt nærmere på denne.
  Koselig med ny bok, frø, planter, strikketøy, noe varmt å drikke og sjokolade. Ja, du kan kunsten å kose deg, du også. :)
  Takk for kommentarer hos meg! :)
  Hilsen Lisa

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å kommentere. Det setter jeg stor pris på♥