søndag 20. mars 2016

God påske!

Jeg blir mer og mer glad i påsken, og det kommer nok av den stadig økende hageinteressen. For med påsken kommer våren, og den har i alle fall jeg ventet lenge på nå.
Huset ble vasket og pyntet på fredag, og to påskeliljer ble kjøpt inn.
I dag startet jeg jobben med å gi alle spirene større potter. Vi skal være borte et par dager neste helg så de må få større potter slik at de ikke tørker ut så fort. De var virkelig tørre i dag, og trengte litt stell. Etter å ha pottet om paprika- og agurkplantene gikk jeg tom for potter så i morgen blir det en tur på plantasjen slik at jeg får pottet om tomatplantene også. Jeg har jo ikke hjerte til å kaste noen, så det er jo så mange av dem...

Slik ser det ut under vekstlyset nå.... Det begynner å bli trangt. Alle de som er i små potter er tomatplanter. De er veldig små, men jeg fant igjen et bilde fra ca 20. april i fjor her om dagen, så jeg tror jeg er i rute. Plutselig skyter de jo fart:)Paprika-California Wonder


Agurk-Passandra

Da gjenstår det bare å ønske dere alle riktig god påske! Håper dere får noen fine dager♥♥♥

3 kommentarer:

 1. Har precis börjat att så, men det växer så fort, brukar bli problem med att förvara alla krukorna. Men visst är det en härlig tid nu. Ha det fint!
  Marika

  SvarSlett
 2. Så flotte frøplanter! De ser friske og voksevillige ut, trives nok under vekstlyset.
  Og koselig med påskeliljer 😊 om du klarer å beholde dem til de kan plantes ut bør du prøve det, jeg hadde noen som kom igjen i fjor og kanskje kommer flere i år for jeg dumpet alle mine ut i fjor. Har stjålet ideen fra Arne & Carlos og de pleier å ha rede på det ;-)
  Ha en fin påske og hils!

  SvarSlett
 3. Så flotte og mange småplanter du har:)
  Nå er det bare å vente på litt mer varme så er det lettere å håndtere disse små:)
  Ønsker deg en fin uke:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å kommentere. Det setter jeg stor pris på♥