onsdag 27. april 2016

Jeg prøver igjen, i år skal jeg hekle et teppe til hagen!

Fjorårets hageteppe ble dessverre en ufo. Jeg hadde store planer i fjor vår, da skulle jeg male en stol og hekle et lekkert teppe til den. Men stolen står fortsatt umalt og teppet ble ikke ferdig... Sånn kan det gå! Men det er heldigvis ikke for sent, for nå er det jammen en ny vår! Og med den ser jeg bare muligheter:)


Jeg var så sikker på at jeg hadde heklet minst (!) 10 lapper, men i kurven fant jeg bare 6...
Men nå er jeg igang! Her skal det bli lapper, mange!!:) Det skal bli 30 lapper, 5 av hver fargekombinasjon. I fjor heklet jeg en av hver, men i år skal jeg gå mer systematisk til verks. Det er i hvert fall planen... Først skal jeg hekle 5 lapper av den ene, så 5 av den andre osv. Delmål må til, og vips så er teppet ferdig! Håper jeg...;)


Dagens første lapp ble til mens jeg inntok dagens første kopp med kaffe. Så altså, jeg bruker like lang tid på å hekle en lapp som jeg bruker på å nyte en kopp deilig kaffe. Eller nesten da, jeg ble litt ivrig med heklinga så det siste i koppen ble litt kaldt....


Dagens andre lapp heklet jeg i sola på verandatrappa. I ly for den kalde vinden ble det veldig varmt:)
Til lunsj i dag ble det jordbær med vaniljesaus og hekling. Herlig! Gleder meg til å tusle ut i hagen og plukke mine egne jordbær i sommer:)


Resten av kvelden skal jeg hekle mens jeg grubler på hvilken farge jeg skal ha på stolen. Har i et helt år tenkt at jeg skal male den i Marikåpe, men nå er jeg plutselig usikker.... Noen som har et forslag??

♥♥♥

5 kommentarer:

 1. Så flott det kommer til å bli, og så nydelige farger!

  SvarSlett
 2. Så flink du er til å hekle! Det teppet kommer til å bli kjempefint! Jeg tror marikåpe er en god ide jeg, for den er ikke så langt unna komplimentærfargen til lilla. Hvis ikke du vil safe da, og male den hvit eller grå. Ha en fin dag:)

  SvarSlett
 3. Lykke til med teppet! Jeg ser at det i allefall er noen som har tålmodighet til å hekle en haug med lapper:) Det blir fint. Av en eller annen grunn så jeg for meg en grønn stol (grå/grønn "gammeldags" farge). Jeg vet ikke hvorfor. Kos deg med heklingen!

  SvarSlett
 4. Se der ja, nå ble det fart :-) dette teppet kommer til å bli så flott, gleder meg til å se resultatet.
  Fargen marikåpe er veldig lekker og går fint an synes jeg. Andre alternativ er egentlig en av fargene på rutene som lilla eller burgunderrød, om det er sånn at stolen skal matche teppet mener jeg..
  I hvertfall har du god tid til å bli ferdig til sommeren ankommer, for jammen ser det ut som den drøyer...
  Ha en fin heklehelg :-)

  SvarSlett
 5. For noen nydelige farger i lappene !
  Marikåpe høres fint ut, men lillagærne meg hadde nok valgt enn lys lillafarge :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å kommentere. Det setter jeg stor pris på♥