onsdag 11. mai 2016

Årets agurkplanter

Årets agurkplanter har okkupert det ene stuevinduet, akkurat som fjorårets. De vokser og trives, og det har etterhvert blitt ganske mange blomster. Moro!


Passandra heter denne, den hadde jeg i fjor også og den var veldig villig. Det ble mange agurker og de var veldig gode.


Her blir det agurk!


I år har jeg også sådd en Miniagurk. Denne blomstrer også, så det er håp.

Disse bildene tok jeg for ca to uker siden, men pga at jeg har vært endel syk og et plutselig dødsfall i nærmeste familie, har liksom alt stoppet opp litt. Hobbyer blir ikke prioritert da sånt skjer. Men man kommer seg opp igjen, og sakte men sikkert blir hverdagen normal igjen.
I går tok jeg et par bilder til, måtte jo se utviklingen...


Det har blitt flere agurker og de vokser!:)
Plantene trenger større potter nå, men det har jeg virkelig ikke plass til inne. Håper så veldig at de snart kan settes ut i drivhuset. Måtte det bli varmt også på natten fremover.

I helgene håper jeg kanskje vi kan få lagt nytt gulv i drivhuset. Tregulvet skal ut, stenheller skal inn! Håper det blir lettere å holde varmen da.

Jeg skal ta bilder av prosessen, kanskje blir det et blogginnlegg av det også:)

♥♥♥

5 kommentarer:

 1. Så flotte agurkplanter du har fått frem! Agurk er herlig å kunne hente fra drivhuset. Synes at de smaker mer enn de en kjøper. Jeg har hatt planter i drivhuset siden i midten av mars, men har på en liten ovn. Den slo jeg av bare for noen netter siden. Så det har vært kjølige netter untatt i det siste.

  SvarSlett
 2. Så artig å så flotte planter, ja dette lover godt.
  Nå må bare bier og humler gjøre jobben så blir det mange fine agurker.

  Ha en strålende dag.

  SvarSlett
 3. Det var noen skikkelige agurkplanter! Jeg har ikke helt dreisen på agurk, så det ble ingen i år. Du har kanskje noen triks i ermet?:) Jeg vet ikke hvor kaldt det er om natten nå, men det må vel snart være mulig å sette plantene i drivhuset? Jeg har en liten ovn som holde eventuelle kuldegrader ute. Skulle jeg hatt alt inne i huset hadde det ikke gått! Tagetesplantene har forresten klart seg bra utendørs med bare en fiberduk over om natten. Lykke til med gulvleggingen. Det blir bra!

  SvarSlett
 4. Wow! Flotte agurkplanter :-) Du har virkelig grønnsaksfingre altså ;-)
  Det blir så bra med stenheller, da får du satt på en varmeovn også ved behov. For jeg tror dessverre ikke at kuldegradene har tenkt å slippe oss riktig enda...vi hadde faktisk kuldegrader inntil forgårs her i Valdres.
  Ha en fin uke :-)

  SvarSlett
 5. Neimen har du sett!...så flotte agurk du har fått til i stuevinduet...imponerende!
  Jeg har også sådd miniagurk, den er så god:)
  God ukeslutt til deg:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å kommentere. Det setter jeg stor pris på♥