onsdag 21. september 2016

Høst på drivhustrappa

Det er lurt å ha en som både er kreativ, løsningorientert og flink med hendene i familien. For da kan man nemlig få blomsterkasser i samme stil som pallekarmene i kjøkkenhagen.
De ble egentlig ferdige i sommer, men nå er de endelig malt og har kommet på plass.


Det har vært deilig sommervarme i hele september så det er egentlig litt for varmt for høstlyng men jeg greide ikke å la være å kjøpe litt. Så nå er det høst i de nye kassene på drivhustrappa.


Det er alltid litt trist når sommeren er over, men jeg er veldig glad i høsten. Det er så deilig frisk luft og nydelige farger. Tuja, Røsslyng og Eføy pryder kassene mine denne høsten.


Kassene er laget av pallekarmer med plastdunker oppi. Plastdunkene ble litt for høye men det får gå. De er jo svarte som jorda så det ser jo ikke så dumt ut.

De siste tomatene er plukket og drivhuset er tømt for planter. Jeg må innrømme at det er litt godt, og nå er det jo bare å begynne planleggingen av neste sesong;)

♥♥♥

5 kommentarer:

 1. Så koselige kasser! Fin inspirasjon nå når den største blomsterprakten har tatt pause i hagen min! Nå skal visne sommerblomster byttes i lyng :-)

  SvarSlett
 2. Hei!
  Husker godt de flotte turkise pallekarmene. Morsomt å få like minikarmer utenfor veksthuset. Veldig fint. Jeg er nok en av dem som synes det er veldig vemodig at sommeren er over. Er ikke så glad i mørketida som kommer.

  God kveld! Anne

  SvarSlett
 3. Så utrolig flotte kasser! Og den blåfargen er jo veldig søt og veldig deg :-)
  Liker heller ikke høsten og vinteren noe særlig, men har jo ikke akkurat noe valg. Heldigvis har noen glemt å informere hagen min om at det er høst, så jeg klamrer meg til å håpe om å få beholde blomsterprakten litt til... ;-) sånn litt ala høsten i fjor....
  Ha en fin helg :-)

  SvarSlett
 4. Flotte og praktiske kasser,jeg har også et kasseprosjekt i drivhuset, men det blir nok ikke realisert før til neste år. Ha en fortsatt fin helg, hilsen Ingeborg fra fruhaldshage

  SvarSlett
 5. Så fint det ble utenfor drivhuset ditt! Høstlyng er så fint og passer så godt å pynte med når sommerblomstene er ferdige.

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å kommentere. Det setter jeg stor pris på♥