søndag 15. november 2015

Blooming fredag - sommerens høydepunkt!

Det er vanskelig å velge sommerens høydepunkt, for som den nybegynneren jeg er så synes jeg at alt jeg har fått til i sommeren er et eneste stort høydepunkt. Ja, jeg er fornøyd med meg selv!

Pelargoniene i drivhuset blomstret hele sommeren
Det første høydepunktet kom i vår da jeg kjøpte drivhuset. Jeg ønsker meg selvfølgelig et hjemmelaget men bestemte meg for å kjøpe et ferdig hus nå for å se hvor stor interessen ble. Interessen er nå større enn noen gang, og et hjemmelaget drivhus står helt klart øverst på ønskelisten!Dette bildet tok jeg rett etter det var ferdig montert. Veldig fornøyd altså! Vi valgt tregulv, men burde lagt heller... Men til våren igjen skal vi prøve å isolere litt under ettersom varmen forsvant ut i gulvet. Det var en kjølig sommer....

Høydepunkt nr 2 var kjøkkenhagen! To pallekarmer ble malt i den nydeligste fargen og jeg fikk den fineste kjøkkenhagen i mils omkrets! *ler...


Det ble så mye salat og gulrøtter! Men jordbærene kan jeg vel telle på en hånd....og sukkerertene skal sås i drivhuset neste år.... Men jeg koste meg med kjøkkenhagen, og ikke minst koste jeg meg med å planlegge neste år! Kjøkkenhagen skal utvides!Det siste høydepunktet jeg vil vise frem er blomstene jeg sådde. Jeg som aldri har sådd annet en Solsikker fikk til en flott Kryddertagetes og en helt ok Kosmos som blomstret en del!

Kryddertagetes
Kosmos
Det er vel dette som er de største høydepunktene denne sommeren. Og nå gleder jeg meg veldig til neste års höydare!

Vi du se flere så finner du de her:
♥♥♥

3 kommentarer:

 1. Masse flotte høydepunkt :-) Enig med deg, litt vanskelig å velge. Er så flott den kjøkkenhagen din :-) Og så morsomt at hagegleden din har vokst veldig denne sommeren, har vært morsomt å følge deg!
  Ha en fin ny uke :-)

  SvarSlett
 2. Vakre pelargonia du viser! Ja, det er vanskelig å plukke ut et høydepunkt, for det blir mange i løpet av en sesong. Enig med deg at Cosmos er et høydepunkt, og de må jeg ha hvert år :)

  SvarSlett
 3. Hei!
  Hagelivet får virkelig et løft når man får et veksthus. Kjøkkenhagen din er veldig frodig. Cosmos er et høydepunkt. De er nydelige. I år hadde vi ganske mange og det skal gjentas neste år.
  Ha det godt! Anne

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å kommentere. Det setter jeg stor pris på♥